pedicuresalon kim engel breda en omstreken

GEDIPLOMEERD

Medisch &
sportpedicure

Schimmelnagels / Kalknagels

Wat is een schimmelnagel / kalknagel?

Een schimmelnagel is een schimmelinfectie van één of meerdere nagels die zowel op voeten als op handen kunnen voorkomen. Schimmelnagels worden ook wel kalknagels genoemd en als ontsierend en soms pijnlijk ervaren.

Bij schimmelnagels vertoont de nagelplaat verkleuringen, zoals gele tot bruinachtige strepen. De gevolgen zijn lastig bij het lopen en onnodig schaamtegevoel.

Het is een misverstand te denken dat schimmelinfecties ontstaan door slechte hygiëne. Een schimmelnagel geneest nooit vanzelf. Tot voor kort was de behandeling van een schimmelnagel erg moeizaam.

Gebruik van de combinatie HFL Solutions Spray en Dadi'Oil

Deze combinatie is perfect als het gezamelijk word ingezet tegen kalk / schimmelnagels.
Gebruiken op een schone huid; eerst de huid en nagels in sprayen met de Solutions Spray en daarna de nagels in oliën met de Dadi’Oil. Ook de schoenen insprayen en de sokken op 60 graden wassen/insprayen.

HFL Solution Spray kan onderstaande aandoeningen behandelen:

  • Schimmelnagels
  • Kalknagels
  • Mycosenagels
  • Voetschimmels
  • Zwemmerseczeem
  • Rode & gevoelige huid

Dadi'Oil

Je nagels zijn er dol op! Dadi’Oil is extra werkzaam voor de dagelijkse verzorging van je nagels en nagelriemen.

Zuivere avocado-olie, extra vierge olijfolie en jojoba-olie zijn de drie organische oliën die samenwerken om je nagels en nagelriemen te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Natuurlijke vitamine E (niet-synthetische tocopheryl acetaat) is toegevoegd om zijn krachtige anti-oxidantwerking.
Voorts zorgen 21 essentiële oliën voor een aangenaam aroma, dat zowel mannen
als vrouwen past.

Dadi’Oil is door deze samenstelling een enorm fijn product dat echt gemaakt is om de hele nagelplaat en de omringende huid en nagelriemen te doordringen en optimaal te verzorgen. Het voelt echter niet vettig aan na het intrekken.

Voor de zomer of vakantie bestaat er altijd een mogelijkheid om de aangetaste nagel(s) weer esthetisch mooi te maken met een nagelcorrectie met Gelacy.

Scroll naar boven