GEDIPLOMEERD

Medisch &
sportpedicure

Behandelingen

Wat ik voor u kan doen

Basisbehandelingen

Basisbehandelingen voor veel voorkomende problemen zoals likdoorns, ingroeiende nagels, eelt en schimmelnagels.

Diabetische voet

Bij diabetische voeten kan het gevoel in de voeten vermindert zijn. Daarom is de verzorging en controle van de voeten van groot belang.

Reumatische voet

In verband met ontstekingen in de gewrichten en het hebben van vaak pijnlijke voeten moeten reumatische voeren op de juiste manier behandelt worden.

Ortheses

Een orthese of teenstukje is een hulpmiddel om tenen, drukplekken of wrijvingsplaatsen drukvrij te leggen. Een orthese wordt voor u op maat gemaakt.

Likdoorns

De likdoorns worden handmatig en machinaal behandelt door het wegsnijden en -frezen van de eeltpit. Deze zal dan direct verdwijnen en daarmee ook de pijn.

Ingegroeide teennagels

Bij een ingroeiende teennagel drukt uw nagel in de huid. De nagelplooi (huidplooi die de randen en de wortel van de nagel omgeeft) kan pijnklachten geven. Laat uw ingegroeide nagels vakkundig behandelen.

Schimmelnagels

Ongeveer 26% van de Nederlandse bevolking heeft last van schimmelnagels. Het geneest zelden vanzelf. Laat uw schimmelnagels behandelen om aantasting van uw andere nagels te voorkomen.

Welness behandelingen

Geniet van het scrubben en van een uitgebreide massage van uw voeten. U zult merken dat u als herboren weer uit de behandelstoel komt.

Cosmetische behandelingen

Wilt u goed voor de dag komen voor een feestje of gewoon omdat u uzelf wilt verwennen? Laat dan uw nagels voorzien van Gelish.

Gediplomeerd medisch sportpedicure

Als medisch pedicure sport adviseer, analyseer en behandel ik sportgerelateerde klachten aan voeten en het bewegingsapparaat. 

Scroll naar boven