GEDIPLOMEERD

Medisch &
sportpedicure

Cosmetische behandelingen

Gelacy nagelreparatie behandeling

Gelacy geeft u een fantastisch resultaat bij het corrigeren van teennagels.

Gelacy is een hypo-allergeen product en is vooral effectief bij de behandeling van individuele nagelproblemen zoals een beschadigde nagel die ontstaan is door een schimmel of trauma. Maar ook kan uw teennagel gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer een esthetisch mooie goed verzorgde teennagel heeft. Deze gel, die onder een UV lamp wordt uitgehard, is elastisch en past zich aan de bewegingen van de nagel en de voet tijdens het lopen aan, waardoor het niet als storend wordt ervaren. De gelnagel voelt natuurlijk aan en past perfect bij de natuurlijke nagel.

Waarvoor kan Gelacy gebruikt worden?

  • Vervangen van gedeeltelijk ontbrekende nagels
  • Gedeeltelijk vervangen van door mycose (schimmelnagel) aangetaste nagels
  • Behandeling en begeleiding van ingroeiende nagels
  • Opvullen van ontbrekende hoeken
  • Cosmetisch verfraaien van nagels

De kosten van een Gelacy nagelreparatie behandeling zijn afhankelijk van de duur van de behandeling en het aantal nagels dat behandeld moet worden.

nagelcorrectie
nagelcorrectie

Gellak van Victory Vynn

Waarom Victoria Vynn nagellak?

De gellak van Victoria Vynn hardt uit onder een UV of LED lamp. De nagel wordt gelakt in 4 lagen, de basis laag dan 2 x dun de kleur en als laatste de top coat voor een mooi en glanzend resultaat! Er is genoeg keuze qua kleuren!

Indien u geen gellak wenst kunt u kiezen voor LCN WOW hybride gelnagellak
welke u zelf kunt verwijderen.

LCN WOW hybride gel nagellak

Het WOW Hybrid Gel Systeem van LCN voorziet in een briljant glanzende gel
textuur, egaliseert nagel oneffenheden en kan gemakkelijk worden verwijderd
met aceton-vrije nagellakremover zonder de nagelplaat te belasten.

Natuurlijk houdt dit systeem, welke ontworpen is voor de natuurlijke nagel, niet zo lang als UV-gellak. De WOW Hybride gel nagellak houdt wel veel langer dan de gewone nagellak en heeft een veel snellere droogtijd. Een Basecoat is niet meer noodzakelijk omdat deze al is verwerkt in de WOW kleurlak.

Hoe werkt dit systeem en wat is het verschil met een gewone nagellak?

Een bijzondere combinatie van oligomeren en fotoinitiatoren reageren met natuurlijk daglicht. Net aangebracht droogt de lak/topcoat snel met 2-3 minuten en uiteindelijk zal de WOW Hybride gel nagellak binnen 24 uur de gewenste maximale stevigheid bereiken. Iedere daarop volgende dag, wordt de textuur harder en bestendiger. Daarbij zijn UV- of LED lampen niet meer noodzakelijk.

TIP! Graag slippers meenemen, zodat de nagellak goed kan uitharden zonder beschadigingen!

Scroll naar boven